Ved skilt 2
Aarskog Media er et enkeltmannsforetak (org. nr. 992 197 099) som ble startet vinteren 2008 av Karine Nigar Aarskog.

Jeg er en allround frilansjournalist som har hatt tilknytning til Svalbard siden 2001 og vært bosatt i Longyearbyen fram til oktober 2011. Der har jeg jobbet som journalist og fotograf både i
Svalbardposten og i mitt eget firma, Aarskog Media. Siden oktober 2011 har jeg bodd i Tromsø og vært journalist og programskaper innen tv-dokumentar i NRK Troms, avdeling riks. Jeg er utdannet fra journalisthøgskolen i Oslo og har erfaring innen avis, radio, tv og nettjournalistikk. Jeg har også tidligere jobbet fire år i NRK i Oslo.

Når jeg ikke er i Norge eller på Svalbard, bruker jeg hele verden som arbeidsplass, og jeg har en særlig interesse for friluftsliv, villmark og høye fjelltopper. Jeg har felterfaring fra Andesfjellene, Tanzania, Alaska, Svalbard, Alpene og fastlands-Norge. Jeg har drevet med hundekjøring siden jeg var åtte år gammel, og i 1997 jobbet jeg for hundekjøreren Mari Høe Raitto på hennes kennel rett utenfor Fairbanks i Alaska. I 2005 var jeg tilbake i Alaska for å lage en TV-dokumentar om hundeløpet Iditarod som to ganger er sendt på Ut i naturen på NRK1.

I min stilling som journalist i Svalbardposten tok jeg alle bilder selv, i tillegg til å ha ansvaret for layouten på mine egne saker i avisa. Derfor har jeg mye erfaring i å lage et helt produkt, fra å gjøre research, skrive artikler, fotografere og behandle bilder i photoshop, samt lage ferdig avissider klare til trykking.

Jeg utfører oppdrag på bestilling, innen tekst, foto og radio og tv. For tv-oppdrag er jeg avhengig av fotograf.

Interessert? Ta kontakt på +4795158407 eller
karine@aarskogmedia.no.